By-Boo

By-Boo

By-Boo

By-Boo - Makes a Home

Een jong Nederlands woonmerk met gave items. Als sinds 2013 maakt By-Boo menig interieur compleet met een uitgebreid assortiment. Woonmerk By-Boo speelt in de op de huidige woontrends, geeft hier een geheel eigen draai aan en weet hier elke keer mee te verrassen. By-Boo heeft industriële items, maar ook voor het Scandinavische interieur vind je veel passende items. Een uitgebreide collectie, maar net even wat anders. Of het nu gaat om een stoere lamp voor in huis, een hip vintage carpet of een kleurrijk sierkussen, By-Boo verrast je.

Artikelen 1 tot 30 van 115 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De By-Boo collectie bij Kapenga

Een greep uit de By-Boo collectie vind je bij Woonboulevard Kapenga Leeuwarden en en bij Kapenga Wonen in Buitenpost. De collectie - bestaande uit lampen, vloerkleden, bijzettafels, tafels, sierkussens, plaids en decoratie wordt meerdere malen per jaar aangevuld met nieuwe gave items. Bekijk de gave By-Boo collectie in onze showroom.

Je vindt de By-Boo collectie bij IN.HOUSE Leeuwarden en Buitenpost en bij de stijlkamers bij Woonboulevard Kapenga in Leeuwarden. Bij het product staat vermeld waar je het product kunt bezichtigen.