Algemene Voorwaarden

Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Kapenga Wonen, gevestigd in Buitenpost aan de Voorstraat 2 - 6, 9285NS en Leeuwarden aan de Balthasar Bekkerwei 1, 8914BB, KVK-nummer 01058660 en BTW-nummer NL005938314B01.

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stem je in met deze voorwaarden.CBW voorwaarden:

Kapenga wonen is CBW-erkend en dat heeft tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij je aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan ben je je geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE. En gaat er toch nog iets mis, dan kun je je klacht voorleggen aan een ONAFHANKELIJKE GESCHILLENCOMMISSIE, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als je iets voor je interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur. KOOP ZEKER, KOOP CBW-ERKEND.

 

CBW erkend logo

 

Bekijk hier Algemene Voorwaarden CBW - erkend WONEN

Uitsluiting van aansprakelijkheid
:

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Kapenga wonen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.Beschikbaarheid:


De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
:

Het auteursrecht op deze website berust bij Kapenga wonen of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Kapenga wonen. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Kapenga wonen.

Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.