Topform

Topform

Topform

Topform, design for living. Met aandacht en interesse voor design, produceert Topform designmeubelen die aansluiten bij jou woondromen. Jouw leven is het uitgangspunt bij Topform. Laat je adviseren en inspireren bij de zoektocht naar luxe en comfort bij Kapenga Wonen Leeuwarden.

27 artikel(en)

De Topform designcollectie

Een puur Nederlands designmerk, gericht op de mens die op zoek is naar luxe en comfort. In 1962 is Topform als meubelmerk gestart en vanaf dat moment wordt er samengewerkt met de vooraanstaande ontwerpers. De producten worden geproduceerd en uitsluitend vervaardigd met de beste materialen. Vormgeving, mooie materialen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel.

Topformontwerpen

Met liefde voor design en aandacht voor materialen worden de Topform meubelen ontworpen en geproduceerd. Kwaliteit, duurzaamheid, design, comfort en authenticiteit zijn zeer belangrijk. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, kasten, tafels en diverse sfeermakers; als vloerkleden, verlichting en bijzettafeltjes. Door de vele mogelijkheden past de collectie bij iedere smaak en levensstijl.

Woondromen waar maken

Onze deskundige adviseurs inspireren en helpen graag bij het realiseren van jouw wensen. Niemand is hetzelfde, ieder interieur is weer anders. Wij bieden advies op maat, service en garantie. Het belangrijkste is dat jij blij bent en blijft met je aankoop. We helpen graag mee met het verhogen van jouw woonplezier.

De collectie van Topform is te vinden bij onze vestiging in Leeuwarden.

Klik hier voor meer informatie over Topform.