×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

By-Boo

By-Boo - makes a Home

Een jong Nederlands woonmerk met gave items. Als sinds 2013 maakt By-Boo menig interieur compleet met een uitgebreid assortiment. Woonmerk By-Boo speelt in de op de huidige woontrends, geeft hier een geheel eigen draai aan en weet hier elke keer mee te verrassen. By-Boo heeft industriële items, maar ook voor het Scandinavische interieur vind je veel passende items. Een uitgebreide collectie, maar net even wat anders. Of het nu gaat om een stoere lamp voor in huis, een hip vintage carpet of een kleurrijk sierkussen, By-Boo verrast je.

Een greep uit de By-Boo collectie vind je bij Woonboulevard Kapenga Leeuwarden en en bij Kapenga Wonen in Buitenpost. De collectie - bestaande uit lampen, vloerkleden, bijzettafels, tafels, sierkussens, plaids en decoratie wordt meerdere malen per jaar aangevuld met nieuwe gave items. Bekijk de gave By-Boo collectie in onze showroom.

Je vindt de By-Boo collectie bij IN.HOUSE Leeuwarden en Buitenpost en bij de stijlkamers bij Woonboulevard Kapenga in Leeuwarden.

Meer informatie over By-Boo.

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 24-28 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

By-Boo meubels

By-Boo brengt elk jaar een nieuwe spring/summer collectie uit en een fall/winter collectie uit. Hierbij spelen ze altijd in op de laatste woontrends, maar ze geven hier altijd compleet hun eigen draai aan. Hierdoor biedt het woonmerk een uitgebreide collectie, waarin alles net even anders is. Met slimme oplossingen en unieke ontwerpen vervult het merk vele woonwensen. Of het nu gaat om de klok aan de muur, die stoere lamp op het dressoir of een zacht, warm vloerkleed onder je voeten: By-Boo weet je elke keer te verwonderen..

Home Center is een By-Boo Verkooppunt

Je vindt de By-Boo Collectie bij Home Center in de winkel of online. Neem eens een kijkje bij onze Dutch Interior Store bij onze afdeling Top Selected op de eerste verdieping. By-Boo vormt samen met andere merken deze inspirerende Dutch Interior store. Dit maakt Home Center jouw favoriete By Boo verkooppunt! Kijk op by-boo.com voor meer informatie over het woonmerk By Boo.


Copyright © Kapenga