Bezorgen

Bezorging binnen Nederland*

Een aankoop bij Kapenga Wonen gedaan? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Onze eigen chauffeurs brengen de aankoop veilig thuis en zetten deze keurig op de plek in de woning. Je hoeft niet mee te tillen, dit wordt voor je gedaan door 2 erkende meubelbezorgers.

*Dit geldt voor alle meubels, met uitzondering van de collecties van Pronto Wonen, Profijt Meubel, Zuiver en Xooon.

Afhalen

Een aankoop bij de woonformules Pronto Wonen, Profijt Meubel, Xooon en Zuiver kan afgehaald worden bij de Woonboulevard Kapenga te Leeuwarden. Voor het vervoer kan, na reservering (bij de receptie van Woonboulevard Kapenga in Leeuwarden of telefonisch via 058-2045000), gratis gebruik gemaakt worden van een boedelbak. Je bestelling laten bezorgen? Dat kan, hiervoor wordt een meerprijs gerekend. Deze kosten worden bij de aankoop besproken.

Betaling bij afhalen/bezorging

Bij het afhalen van je bestelling kun je betalen bij de receptie van Kapenga Wonen. Voor de betaling bij bezorging kun je contant, maar ook met de pin betalen. De bezorgers hebben een mobiele pin bij zich zodat je gemakkelijk kunt betalen. Let erop dat het saldo toereikend is om te kunnen pinnen (hiervoor kan contact worden met de bank). De meubel- en keukenbezorgers nemen bij aflevering de factuur mee, zodat je samen deze kunt doornemen en ze er een paraaf opzetten dat deze is voldaan.