Realisatie Woonboulevard Kapenga

Uitbreiding Kapenga

Kapenga Leeuwarden wordt Woonboulevard Kapenga

Kapenga Leeuwarden opende oktober 2015 haar deuren in Leeuwarden, waarmee een langgekoesterde wens van de familie in vervulling ging.
Nog geen twee jaar later gaan we fors uitbreiden! De huidige 10.000 m2 wordt verdubbeld naar een oppervlakte van 20.000 m2 en zal hiermee een ware woonboulevard worden.

Nieuwe afdelingen

De huidige collecties worden uitgebreid en er komen nieuwe afdelingen bij. Zo komen alle woonwinkels van Woonboulevard Leeuwarden, nu gevestigd aan de Voltastraat in Leeuwarden, in het nieuwe gedeelte van het Kapenga pand. Hiermee wordt Kapenga uitgebreid met merken als Pronto, Profijt Meubel, Xooon en Keuken Depot. Een mooie uitbreiding op de bestaande merken.

Nieuwe naam

Door de uitbreiding is ook gekozen voor een nieuwe passende naam. Kapenga Leeuwarden zal verder gaan als Woonboulevard Kapenga. Een overkoepelende naam, passend bij de grootte en de uitgebreide collectie en afdelingen.

Voortgang

De officiële opening staat gepland op 4 oktober 2017. Tot die tijd zijn de aannemers met man en macht bezig met de realisatie van deze uitbreiding.

Impressie van de verbouwing:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding