Bezorgen

Gratis bezorging binnen Nederland*

Een aankoop bij Kapenga Wonen gedaan? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd.

Onze eigen chauffeurs brengen de aankoop veilig thuis en zetten deze keurig op de plek in de woning. Je hoeft niet mee te tillen, dit wordt voor je gedaan door 2 erkende meubelbezorgers. Ze pakken het vakkundig uit en nemen het karton en plastic weer mee, zodat je niet met een overvolle container komt te zitten. Het karton en plastic scheiden wij keurig, zodat dit duurzaam afgevoerd kan worden. In sommige gevallen kunnen er montage kosten berekend worden, dit is uiteraard van te voren bekend bij de aankoop.

Uniek: ook op de wadden eilanden bezorgen wij gratis! Uiteraard gaat dit alleen in een gecombineerde rit (als we in route zitten) waardoor de levertijd iets langer kan worden.

*Dit geldt voor alle meubels, met uitzondering van de collecties van Xooon

 

Betaling bij bezorging

Voor de betaling bij bezorging kun je contant, maar ook met de pin betalen. De bezorgers hebben een mobiele pin bij zich zodat je gemakkelijk bij het bedrijf kunt betalen. Let hierbij wel op dat bij een iets hoger bedrag de pas tijdelijk vrij gemaakt wordt om het bedrag te kunnen pinnen. Hiervoor kun je contact opnemen met de bank.

De meubel- en keukenbezorgers nemen bij aflevering de factuur mee, zodat je samen deze kunt doornemen en ze er een paraaf opzetten dat deze is voldaan.